نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم
سرخط خبرها

اژه‌ای: اولویت قوای سه‌گانه سیاست‌گذاری برای رفع مشکلات مردم باشد| عبور از مشکلات بدون همکاری همه قوا امکان‌پذیر نیست

  • کد خبر: ۱۲۲۲۳۴
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
اژه‌ای: اولویت قوای سه‌گانه سیاست‌گذاری برای رفع مشکلات مردم باشد| عبور از مشکلات بدون همکاری همه قوا امکان‌پذیر نیست
رئیس قوه قضائیه گفت: باید به رویکرد مبتنی بر اولویت داشتن رفع مسائل و معضلات مردم عمق بخشید و این مقوله را در تمامی لایه‌ها و سطوح مدیریتی رسوخ داد و آن را به یک باور و اعتقاد تبدیل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای در نشست مشترک هیئت دولت و شورای عالی قوه قضائیه به میزبانی دولت، ضمن تسلیت و تعزیت ایام حزن‌انگیز ماه محرم و همچنین گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: دشمن تمام تلاش خود را به کار گرفته تا اینگونه وانمود و القاء کند که الگوی جدید نظام اسلامی با پرچمداری امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، توانایی غلبه بر مشکلات پیش روی خود را ندارد و در این شرایط چنانچه ما بتوانیم بر مشکلات فائق آییم، نقطه عطفی در گام دوم انقلاب رقم خواهد خورد و ثابت می‌شود که مدل نظام اسلامی و مردم‌سالاری دینی، توانایی پاسخگویی به مشکلات را دارد.

رئیس عدلیه اظهار کرد: رسیدن و نیل به فهم و درک مشترک از مشکلات و معضلات کشور و اقدامات هماهنگ و هم‌افزا برای غلبه بر این مسائل، از موضوعات ضروری و دارای اولویت هر سه قوه است.

قاضی‌القضات با یادآوری این مهم که عبور از مشکلات و موانع بدون همکاری و هم‌افزایی همه قوا و همچنین مشارکت مردم، میسر و امکان‌پذیر نخواهد بود، گفت: در نظام اسلامی اساس کار ما در ضمن توجه به ارزش‌های الهی و معنوی، توجه و عنایت به رفع مسائل و مشکلات مردم است؛ به بیان دیگر، مردم و مسائل آن‌ها در بطن و متن تصمیمات و راهبرد‌ها و اقدامات ما قرار دارند.

وی تصریح کرد: بر همین مبنا، ما در قوای سه‌گانه و مشخصاً در دولت و قوه قضائیه باید قبل از آنکه مشکلات و مسائل مجموعه خودمان را لحاظ کنیم، به رفع و برطرف‌کردن مشکلات مردم اهتمام داشته باشیم؛ به عبارت دیگر، قبل از آنکه خودمان را ببینیم، باید مردم را ببینیم.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اولویت قوای سه‌گانه باید سیاستگذاری و برنامه‌ریزی عملیاتی در جهت رفع مشکلات مردم باشد، اظهار کرد: نگاه و رویکرد مبتنی بر اولویت داشتن رفع مسائل و معضلات مردم، اکنون در قوای سه‌گانه، ساری و جاری است؛ اما ضرورت دارد به این نگاه و رویکرد عمق بخشید و این مقوله را در تمامی لایه‌ها و سطوح مدیریتی رسوخ داد و آن را به یک باور و اعتقاد تبدیل کرد.

محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه مسئولان دستگاه قضائی در خصوص مسائل و مشکلات قوه مجریه، از آگاهی و شناخت برخوردارند و محدودیت‌های دولت را درک می‌کنند، گفت: توصیه همیشگی من به مسئولان دستگاه قضائی آن است که در بیان مسائل و مشکلات خود نزد دولتمردان، اولاً به محذوریت‌ها و محدودیت‌های دولت توجه و التفات کنند؛ بدین معنا که توقعات و انتظارات خود را با لحاظ تنگنا‌های موجود در دولت مطرح کنند و ثانیاً علاوه بر آسیب‌شناسی مسائل و مشکلات، نسبت به ارائه راه‌حل‌های مرتبط نیز اهتمام داشته باشند.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به سابقه طولانی حضور رئیس جمهور در مناصب مختلف عالی قضائی و شناخت و بینش وی نسبت به ابعاد و زوایای خطیر و تخصصی امور قضائی، گفت: با توجه به آشنایی آقای رئیسی با پیچیدگی‌های امر خطیر قضا و مسائل دستگاه قضائی، نیازی به تشریح و تبیین محدودیت‌ها و محذوریت‌های قوه قضائیه برای وی وجود ندارد و رئیس‌جمهور نسبت به برطرف کردن مشکلات دستگاه قضائی عنایت و توجه دارد.

گفتنی است؛ در این نشست رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت و همچنین اعضای شورای عالی قوه قضائیه حضور داشته و طی سخنانی به بیان مطالب و نقطه نظرات خود در راستای بسط هم‌افزایی‌ها و هماهنگی‌ها میان دو قوه مجریه و قضائیه پرداختند که خبر آن متعاقباً ارسال می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->